موربیت بلاگ

آموزش، تحلیل، اخبار خرید و فروش ارزهای دیجیتال - سامانه مبادله رمز ارزها

موربیت بلاگ

آموزش، تحلیل، اخبار خرید و فروش ارزهای دیجیتال - سامانه مبادله رمز ارزها

موربیت، بستری امن جهت تبادل و خرید و فروش انواع ارزهای دیجیتال از جمله بیت کوین و تتر است.

  • ۰
  • ۰

در نگاه اول می‌توان فهمید که وام دهندگان از سودی که از طریق وام به دست می‌آورند استفاده می‌کنند و وام گیرندگان با وامی که گرفته‌اند به انجام کسب و کار خود می‌پردازند. در طی سال‌های گذشته، صنعت وام دهی (Lending)، مسیر وام گرفتن را امن‌تر و ساده‌تر کرده است.

بازار ارزهای دیجیتال نیز از این صنعت بی بهره نمانده‌اند و بازار رمزارزها هم به سوی وام دهی (Lending) ارز دیجیتال رفته است. در این مقاله علاوه بر پاسخ دادن به چندین سؤال مهم در مورد وام دهی ارز دیجیتال، به معرفی چند ارز دیجیتال که به کاربران خود وام می‌دهند پرداخته شده است.

سیستم وام دهی کریپتو چطور کار می‌کند؟

برای دریافت وام ارز دیجیتال، شما دارایی رمزارز خود را وثیقه می‌گذارید و از دارایی کاربران دیگر وام دریافت می‌کنید وام می‌تواند بیت کوین، اتریوم، تتر و غیره باشد.

این فرایند به‌صورت همتا به همتا (P2P)، در بستر پلتفرم‌های آنلاین وام دهی کریپتو انجام می‌شود و از واسطه‌ها خبری نیست. وام گیرنده هنگام تسویه، علاوه بر مبلغ وام باید میزان سود تعیین شده هنگام ثبت قرارداد را نیز به حساب وام دهنده واریز کند.

وام‌دهی (Lending) در بازار رمزارزها چیست؟

https://files.virgool.io/upload/users/127827/posts/lkyousmzsnjz/2zq7jimcwe6n.jpeg

در نگاه اول می‌توان فهمید که وام دهندگان از سودی که از طریق وام به دست می‌آورند استفاده می‌کنند و وام گیرندگان با وامی که گرفته‌اند به انجام کسب و کار خود می‌پردازند. در طی سال‌های گذشته، صنعت وام دهی (Lending)، مسیر وام گرفتن را امن‌تر و ساده‌تر کرده است.

بازار ارزهای دیجیتال نیز از این صنعت بی بهره نمانده‌اند و بازار رمزارزها هم به سوی وام دهی (Lending) ارز دیجیتال رفته است. در این مقاله به بررسی سیستم وام دهی (Lending) می‌پردازیم.

سیستم وام دهی کریپتو چطور کار می‌کند؟

برای دریافت وام ارز دیجیتال، شما دارایی رمزارز خود را وثیقه می‌گذارید و از دارایی کاربران دیگر وام دریافت می‌کنید وام می‌تواند بیت کوین، اتریوم، تتر و غیره باشد.

این فرایند به‌صورت همتا به همتا (P2P)، در بستر پلتفرم‌های آنلاین وام دهی کریپتو انجام می‌شود و از واسطه‌ها خبری نیست. وام گیرنده هنگام تسویه، علاوه بر مبلغ وام باید میزان سود تعیین شده هنگام ثبت قرارداد را نیز به حساب وام دهنده واریز کند.

کاربردی بودن آن

بازپرداخت وام به وام دهنده، بسیار ساده‌تر می‌شود و وام گیرنده، وامی را که دریافت کرده است می‌تواند در زمینه‌های مختلف استفاده کند. اما هنگام گرفتن وام به روش سنتی، باید وام گیرنده به صورت دقیق جزئیات نوع استفاده این وام را برای وام دهنده شرح دهد. همین امر می‌تواند دلیلی بر سرد شدن مردم برای دریافت وام شود.

بعضی از کاربردهای وام‌هایی که با ضمانت ارز دیجیتال دریافت می شوند عبارتند از:

  • برای تأمین و پرداخت بدهی‌ها
  • تأمین مالی یک قرارداد برای وام گیرنده
  • تنوع دادن در سرمایه‌گذاری و همچنین تنوع دادن به سبد سهام سرمایه‌گذار
  • انجام سرمایه‌گذاری در دیگر دارایی‌ها
  • پرداخت هزینه‌هایی همچون هزینۀ مسافرت با استفاده از ارزهای دیجیتال

https://files.virgool.io/upload/users/127827/posts/lkyousmzsnjz/kpfp5ypp2stv.jpeg

مزایای استفاده از سیستم وام دهی کریپتو چیست؟

  • وام دهی (Lending) ارز دیجیتال کاربردی‌تر است. به این معنا که نیاز نیست هنگام دریافت علت درخواست وام را شرح دهید و فقط در همان زمینه قید شده از این مبلغ استفاده کنید.
  • مبلغ وام کریپتو بنابر وثیقه مشخص شده تعیین می‌شود و به سوابق تراکنش‌ها و پرداخت‌های وام گیرنده ارتباطی ندارد.
  • به سرمایه‌گذاری طولانی مدت برای کسب امتیاز دریافت وام کریپتو نیاز نیست.
  • بنابر خاصیت جهان شمول بودن بلاکچین‌ها، وام دهی کریپتو نیز مرز و جغرافیا نمی‌شناسد و از هر گوشه‌ی جهان می‌توان با نقاط دیگر برای دریافت یا اعطای وام ارتباط گرفت.
  • تغییر روند مالیاتی از دیگر مزایای وام‌های کریپتویی است. میزان مبلغ دریافتی و بازپرداخت‌‌های وام گیرنده در هیچ مرکز مالی متمرکزی ثبت نمی‌شود و این امر او را از پاسخ‌گویی به اداره مالیات در رابطه با وامی که گرفته است، معاف می‌کند.
  • تعیین مبلغ وام توسط وام گیرنده و نبود محدودیت در مبلغ درخواستی از دیگر ویژگی‌های وام کریپتو است.

https://files.virgool.io/upload/users/127827/posts/lkyousmzsnjz/gsvpscgzu5zr.jpeg

نوع فرآیند وام دهی

در وام‌هایی که با ضمانت رمزارزها گرفته می‌شوند، طرفین (وام گیرنده و وام دهنده) با نیازهای خاص خود روبه‌رو خواهند شد. وام دهنده، پول واقعی را به وام گیرنده پرداخت می‌کند و وام گیرنده نیز ارزهای دیجیتال را به کیف پول وام دهنده ارسال می‌کند.

پس از پایان پرداخت اقساط وام توسط وام گیرنده، وام دهنده نیز ارزهای دیجیتالی را که به عنوان ضمانت در اختیار داشته است، به کیف پول وام گیرنده انتقال می‌دهد.

علاوه بر تمام موارد گفته شده، در این فرآیند وام دهی یک تیم حضور دارد که کارکرد وام را بررسی می‌کنند و در طی یک روز، گزارش به دست آمده را به وام دهنده ارسال می‌کنند. این تیم یک وام را به دو طرف پیشنهاد می‌کنند که دارای ویژگی‌های زیر می‌باشد:

  1. شرایط وام توسط شخص تعیین می‌گردد.
  2. نرخ‌های دریافت سود از ۸ درصد شروع خواهد شد.
  3. کسی که وام می‌دهد، اطلاعات دقیق رمزارز را دارد؛ چون در صورتی که وام گیرنده بازپرداختی نداشت بتواند از حق خود دفاع کند.
  4. تعیین کارمزدِ ایجاد وام
  5. نرخ درصد سالانه، نشان‌دهندۀ ارزش کلی در طول یک سال است.

معایب استفاده از سیستم وام دهی کریپتو چیست؟

سیستم وام دهی کریپتو مانند تمامی سیستم‌های دیجیتالی دیگر معایبی نیز دارد و امکان دارد مشکلاتی برای کسانی که از آن استفاده می‌کنند به‌وجود بیاورد.

اولین نکته که شاید برای وام گیرنده یا وام دهنده در این سیستم ایجاد مشکل کند، خطا در کدهای نوشتاری قراردادهای هوشمند است. وام دهی کریپتو از طریق قراردادهای هوشمند انجام می‌شود و در صورتی که کوچک‌ترین خطا در کدنویسی آن وجود داشته باشد، طرفین دچار ضررهای جبران‌ناپذیر خواهند شد.

یکی دیگر از این مشکلات وثیقه سنگینی است که سیستم برای وام گیرنده تعیین می‌کند. هنگام دریافت وام از بانک‌ها ضمانت به‌طور معمول چندین برابر مبلغ وام درخواست شده نیست و با ‌توجه به شرایط مسئول تسهیلات مبلغ و میزان وثیقه را مشخص می‌کند. اما پلتفرم‌های آنلاین وام ارز دیجیتال بنابر کدهای مشخص، مبلغ سنگینی را به‌عنوان وثیقه مشخص می‌کنند که گاهی چندین برابر مبلغ وام دریافت شده است.

دلیل اصلی سنگین بودن وثیقه‌ها، نوسانات متعدد بازار رمزارزهاست. سیستم برای دریافت وثیقه طوری برنامه‌ریزی می‌کند که اگر ارزش رمزارزی که قرار است به‌عنوان وثیقه استفاده شود افت شدیدی داشت، همچنان ارزشی بیشتر یا برابر با وام دریافت شده داشته باشد. اما اگر میزان افت ارزش رمزارز وثیقه به حدی برسد که از مبلغ وام کم‌تر شود؛ سیستم به‌طور خودکار وثیقه را حراج می‌کند تا ضرر خود را جبران کند.

به این اتفاق لیکوئید شدن یا نقد شدن دارایی رمزارز گفته می‌شود که اتفاقی بسیار نادر اما محتمل در سیستم وام دهی کریپتو است. وام گیرنده در این شرایط باید سریعاً قبل از لیکوئید شدن دارایی خود، میزان وثیقه‌ی وام را افزایش دهد. راه دیگر نیز در چنین شرایطی تسویه سریع وام دریافت شده است.

کلام پایانی

اگر به پول احتیاج دارید و دارایی‌های رمزنگاری شده قابل توجهی نیز دارید اما نمی‌خواهید آن‌ها را بفروشید، وام دادن ارزهای دیجیتال می‌تواند جایگزینی باشد که باید مورد توجه قرار گیرد.

وام‌ دهی ارز دیجیتال می‌توانند ارزان و سریع باشند و اغلب نیازی به بررسی اعتبار ندارند. همچنین، اگر دارایی‌های دیجیتالی دارید که قصد دارید آن‌ها را برای مدت طولانی در اختیار داشته باشید، وام دادن آن‌ها از طریق حساب سود رمزنگاری می‌تواند راهی عالی برای به حداکثر رساندن ارزش آن‌ها باشد.

با این حال، قبل از پرداختن به وام‌های رمزنگاری شده، مهم است که خطرات مرتبط با آن را بشناسید، مخصوصاً اگر ارزش ارز رمزنگاری شده به سرعت و به‌طور قابل توجهی کاهش یابد، چه اتفاقی می‌افتد.

 

  • ۰۰/۱۱/۰۲
  • حمیدرضا اربابی

ارز دیجیتال

بازار رمزارز

بیتکوین

وام دهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی